Looze transport your worldwide logistic partner

Wegtransporten binnen Europa

Op alle (inter)nationale wegen komt u onze auto’s tegen.  Looze Worldwide houdt zich bezig met (distributie-) vervoer van allerhande goederen binnen Europa. Vanaf 1 pallet tot een complete lading verzorgen wij graag de totale logistieke afwikkeling voor u.

Hoewel we hoofdzakelijk gespecialiseerd zijn in het transport per xl tautliner, bieden we u ook mogelijkheden voor gekoeld transport, coil-opleggers (t.b.v. staalvervoer), open vervoer en semi-transport.
Ons vakbekwaam en gecertificeerd personeel werkt met zeer modern materieel. Al onze auto’s zijn voorzien van een G.P.S. systeem waarmee wij uw lading tot op de minuut kunnen volgen. Een goede zorg voor uw lading gaat  gepaard met een juiste wijze van behandeling en aflevering; op het juiste tijdstip, het juiste adres en tegen marktconforme tarieven. Bij Looze Worldwide heeft u direct persoonlijk contact en krijgt u optimale aandacht voor al uw logistieke uitdagingen.

Looze Worldwide heeft zich gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke stukgoederen en het vervoer van gevaarlijk en ongevaarlijk afval. (groene en oranje lijst). Looze Worldwide staat geregistreerd bij o.a. de V.I.H.B. (Nederland), de O.V.A.M.  (België) alsook voor artikel 53 en artikel 54 goederen. (Duitsland). Looze Worldwide is dan ook een gerenommeerd transportbedrijf voor zowel gevaarlijk als ongevaarlijk afval binnen Europa.

Op een professionele wijze beheren en transporteren wij uw producten. Het gehele logistieke proces is dan ook in vertrouwde handen. Of het nu gaat om een complete lading of een enkele pallet, wij verzorgen graag de totale logistieke afhandeling voor u. Eventueel  met tussentijdse op- overslag,  kortstondige opslag en/of voorraadbeheer, al uw transportwensen zijn bij ons bespreekbaar.