Al meer dan 40 jaar staat het B.L. team met haar logistieke oplossingen voor U klaar. Wij zijn een echt familiebedrijf en werken onder het motto;  geen woorden maar daden. Wij staan voor;  kwaliteit, flexibiliteit, klantgerichtheid, no-nonsense, korte lijnen en bieden onze klanten alle logistieke oplossingen onder één dak. Dit alles tegen een betaalbare prijs.

Op al onze werkzaamheden zijn, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, van toepassing:

Looze worldwide GmbH

Allgemeinen Deutschen Spediteurbedingungen 2017 (ADSp 2017)

De Algemene Vervoercondities 2002 (AVC 2002), gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam en Rotterdam, ingeval van grensoverschrijdend vervoer van goederen over de weg in aanvulling op het CMR-verdrag.

De Physical Distribution voorwaarden 2000, gedeponeerd op 1 september 2000 ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam (nr. 177/2000) en Rotterdam nr. 116/2000).
De Algemene Opslagvoorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam en Rotterdam.

De Nederlandse Expeditievoorwaarden, gedeponeerd op 1 juli 2004 ter Griffie aan de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam, Arnhem, Breda en Rotterdam, met uitsluiting van artikel 23.

Op al onze werkzaamheden zijn van toepassing, de Transport en Logstiek Nederland Algemene Betalingsvoorwaarden, gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te ’s Gravenhage gedeponeerd op 2-7-2002.